Arıtır İlkokulu
Arıtır İlk ortaokulu, Arıtır Köyü, Viranşehir / Şanlıurfa

VİZYON

İstiyoruz ki; Arıtır İlkokulu eğitim teknolojileri ile donatılmış, öğrencilerinin yeteneklerini iyi kullanabilen, öğrenmeyi temel gereksinim sayan bireyler yetiştiren bir kurum olsun. Böylece kurumumuz; mükemmellik anlayışı içerisinde; sürekli değişimi ve gelişimi benimseyerek hizmetin yürütüldüğü çevrede bilim ve kültür merkezi olsun.

MİSYON

Arıtır İlkokulu olarak, Milli Eğitim Temel Kanunu’nun belirttiği genel amaçlar çerçevesinde ülkesinin insani ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, yaşamı seven, doğayı ve doğada yaşayan canlıları seven, çağdaş, katılımcı, üretken, insan haklarına ve ülkesine karşı görev ve sorumluluklarını bilen bunları davranış haline getirmiş, kendini yenileyen, güvenli ve mutlu bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :Tekli öğretim

Tekli öğretim

Öğretmen Servisimiz bulunmaktadır.

İlçe merkezine 27, il merkezine 120 km.

Arıtır Mah. Viranşehir / ŞANLIURFA